tisdag 9 oktober 2012

Tisdag 9/10

God Kväll!

I förmiddags, när jag kom hem efter gympan, stod en telebil parkerad på gården. Jag anmälde telefonfel igår och redan idag var det en kille här. Efter att han undersökt inomhus och vid stolpen hittade han felet i dosan på väggen dit kabeln går. En tråd var av och även den andra var skör och gick av vid hanteringen. Nu tycks allt vara som det skall. De skrapningar, som tidigare varit, kommer antagligen av samma fel.

Under eftermiddagen blev det återigen ett pass med röjsågen. När jag var klar för dagen blev det en tur till Filipstad för lite matinköp. Passade även på att titta in till Susanne och Sten-Åke, där det blev kaffe, som vanligt.

Hemma igen har jag sett hockeymatchen Luleå-HV71. Matchen bröts i tredje perioden efter att Oskar Sund forslats till lasarettet. Han slog i huvudet i plexiglaset och föll sedan handlöst i isen där han slog i huvudet. Under hela tiden var han medvetslös, men hade puls och andning innan de for iväg med ambulansen. Tur i oturen var att det var en olycka och inte något ojust.

God Natt!

Inga kommentarer: