onsdag 10 oktober 2012

Onsdag 10/10

God Kväll!

En strålande dag, men trots det, började jag med lite inomhusarbete. Känner att jag måste köra igång med underlaget till årsmötet för Sälenhuset. Eftersom jag bokför hela året på en gång började jag med det. Det är inte mer än ett 50-tal verifikationer på ett år, så det tar inte så lång tid när man väl har börjat. Gjorde ett par månader, men solen sken i nacken på mig så jag gjorde ett break och gick ut för att köra den sista gräsröjningen.

När det var klart, var det dags för lunch. Det blev ytterligare en tur ut, denna gång för att börja köra in möblerna som tidigare plockats ut på uteplatserna. Nu känns det att man inte är 50 längre. Trots träning blir man bara svagare och svagare. Jag hade tänkt lämna de tunga borden tills jag kunde få hjälp, men skam den som ger sig. Nu är allt inne igen.

Jag hade gått och tittat på några björkar, som jag tyckte det var dags att ta bort. När jag kommit in och satt och slumrade i en fåtölj knackade det på dörren. Det var Sjöberg, som kom och frågade om jag hade några björkar till honom. Vi tog ut 6-7 stycken. Vi kom fram till att han hade säkert fått ett 70-tal genom åren. Det konstiga är att man inte kan se att det är så många som försvunnit.

Tittade på sista Dallas-avsnittet. Enligt vad jag såg i tidningen håller de redan på i USA med ytterligare avsnitt. Följde BIK:s match mot Malmö.Till slut blev det seger med 5-3. Detta trots att Malmö hade haft ledning med 2-0. (2-0, 1-2, 0-3). BIK får ofta stämpeln att de spelar grishockey, så även av denna Malmörapportör. Samtidigt kan man fråga sig hur det kommer sig att Malmö hade fler utvisningar.

God Natt!

Inga kommentarer: