God Kväll!

En lugn morgon, men utan Karlskoga Tidning. Ringde och fick beskedet att den kommer i morgon efter problem.

Vid 12-tiden var jag i Karlskoga och hämtade Gudrun, som kom från Västerås per buss.

Vi städade lite med dammsugaren och dammtrasan innan vi gjorde lunch.

Senare åkte vi till Karlskoga och såg matchen BIK-Tingsryd. Det var en grinig match med ett flertal utvisningar. Trots ett överlägset antal skott på mål hade Tingsryd ledningen med 0-1 efter första perioden. Andra perioden vann BIK med 2-0. Totalt vann BIK med 3-1 efter att de gjort det snyggaste målet i tredje perioden. Det var ett fint mål där Kindahl och Plastino växelspelade fram till Höggren som satte pucken i mål helt utan chans för målvakten Viktor Fasth, som gjorde ett fint arbete under hela matchen.
Under gårdagen köpte jag denna foderautomat med tre rör till småfåglarna. Räknar med att de stora skatorna och kajorna inte klarar denna lika bra. Idag hade jag säsongens första besök av ett par domherrar.