måndag 15 december 2008

Måndag 15/12

God kväll!
Dagen startade med ett hårt och svettigt gympapass.
Efter träningen åkte jag till Normans och pratade bilköp. Som jag ser det står jag inför tre alternativ. Behålla nuvarande bil i ytterligare 5-6000 mil med risk för ökade service och rep.kostnader. Köpa den AUDI A6, som vi tittat på med manuell låda, quattro, farthållare och lite mindre tillbehör eller VW CC med all utrustning man kan få och en motor på 300 hk samt automatlåda. Den kostar ca 60000 mer för mig än Audin. Fördelen är att ingen begriper att den är dyrare, såvida man inte kan bilar mycket bra.
Åkte till Tedenrud för att diskutera och höra hans synpunkter. När jag ändå var där vid lunchtid åkte vi till Masten för att äta. Det var mycket folk eftersom de hade julbordsbuffé. Bo Einarsson, gympakompis och ägare till den byggnadsfirma som åtgärdade båthuset, kom och satte sig med oss. Vi hade diskussioner om lite av varje och lunchen tog lite över en och en halv timme.
Nu kommer kvällen att ägnas åt hockeymatchen Almtuna-Malmö.
God Natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Pappa !
Jag tycker att du skall ta den bilen som har allt.60000 tusen mer eller mindre spelar väl ingen roll. Automatlåda är toppen.
Kram Susanne