onsdag 3 februari 2010

Onsdag 3/2

God kväll!
Tänk, vilken sommar vi kommer att få. Kyla har vi haft och snö har vi fått i massor. Trots det kommer snittemperaturen och snittnederbörden att vara detsamma som vanligt vid årets slut. Det måste då betyda att vi får en torr och varm sommar. Något att hoppas och glädjas åt.
För min del började snöjobbet vid 11-tiden ,när jag hämtade posten. Sonen till May, grannen, ropade på mig. Han hade varit så dum så han hade kört in en Volvo Kombi. Det säger sig självt att han skulle fastna. Efter ett par försök med kroppskrafter hämtade jag 4-hjulingen och med hjälp av vajern lyckades vi dra loss honom. Tillsammans med en annan granne, som dök upp, var bilen snart uppe på den plogade vägen igen.
Mays hus är till salu och det kom troligen en spekulant lite senare tillsammans med mäklaren.
Eftersom jag börjat med snöarbete fortsatte jag hos mig. Jag plogade säkert i tre timmar. Snön hade yrt omkring så på vissa ställen var det bortemot halvmetern tjockt.
Efter lite snabbmat blev det en vända med snön igen.
Senare på kvällen gjorde jag en rätt med kyckling, en ny sås samt ris, som jag vräkte i mig. Det finns även kvar till någon dag nästa vecka.
Hade tänkt se hockey i Karlskoga, men pga. vädret skippade jag det. Det var lika bra det för Västerås slog Bofors med 7-3. I sådana lägen är det bra att inte Gudrun är så intresserad och insatt i hockeyns värld.
Har återigen sett halv åtta hos mig. Såg ut att vara en bra meny. Kanske provar jag någon gång. Har packat väskorna till morgondagen. Blir vädret som idag stannar jag nog hemma från gympan för en gångs skull.
God natt på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det var Malin på systembolaget och hennes kille som var intreserade av huset. Han var nere och tittade pådet,för Malin jobbade.
Hälsningar Janne

Anonym sa...

Hej! Jag misstänkte det eftersom Patrik, fadern, var med.
Sven-Olof