tisdag 15 juni 2010

Tisdag 15/6

God kväll!
Idag kom två gubbar för att jobba med taket. När en jobbade med liften passade jag på att plocka ihop allt spill efter kapade pannor och körde iväg med dem och fyllde ett par hål i skogen.
Efter frukostrasten var det min tur att få liften och tack vare det var jag färdig med målningen redan vid halv sju. De två gubbarna lämnade som vanligt vid 16-tiden och då var de färdiga med takläggningen. Nu väntar vi bara på att plåtslagaren skall komma med sina sista plåtar.
Eftersom det var tidig kväll för mig åkte jag upp till Anita och kollade hur det var med blommorna. Jag har inte planterat pelargoner ännu men räknar med att göra det nu när jag får bättre tid. Jag har inte planterat i krukorna hemma heller beroende på att det har varit för stökigt och mycket damm från all tegelkapning. Jag åkte även till Sten-Åke med en massa gamla tidningar.
På hemvägen fick jag lust att för en gångs skull äta en stekkorv. Svängde därför ner till Prästbäckenrasta. Där gick det 6 andungar med sin mamma. De var inte ett dugg rädda utan var framme och nosade på mina skor.
Nu har jag ätit min korv med mos och slötittat på Tv. Känner att det blir tidigt sänggående.
God natt på er!

Inga kommentarer: