fredag 17 juni 2011

Fredag 17/6

God kväll!

Jag hade tänkt att lägga in ett par bilder från besöket hos Elisabeth och Sofia igår, men det vill sig inte.

I förmiddags ringde jag Telia om bredbandet. Jag träffade en hjälpsam och trevlig kille. Han kom fram till att det var fel på modemet och nu skall jag få ett nytt igen.

Klockan 15:15 skulle jag vara i Karlstad för strålning, men för första gången var det försenat. En maskin hade gått sönder och det hade blivit en förskjutning på 45 minuter. Eftersom mina ben har svullnat kommer läkaren att titta på detta under nästa vecka. Det är något som händer med de som opererats på samma sätt som jag. Beträffande illamåendet läste jag i prostata-broschyren att detta kan hända och då skall man äta lite salt mat. Det har gått över för mig och det är bara att hoppas att det inte kommer tillbaka.

Denhär bloggen startades som en dagbok till ungarna eftersom jag fick mail från dem, som skulle besvaras. Det var svårt att komma ihåg vad jag skrev från den ena gången till den andra. På det här sättet kunde jag skriva en enda gång.

När jag fick beskedet att jag hade prostatacancer tänkte jag ett tag göra den till en cancerblogg, men eftersom jag inte kommer att ha några problem förrän om flera år får det fortsatt vara en salig blandning. Därför kommer jag under närmaste dagarna lämna ifrån mig mitt recept på silltårta, som önskats av ett flertal damer ( 1 på bloggkommentar och den andra efter att ha smakat den förra midsommaren).

Nu önskar jag mina läsare God Natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Skönt att du fått klarhet till dina besvär! Du är såå stark tycker jag! Du är oftast positiv trots att det måste vara kämpigt stundtals för dig! kram Åsa

Lotta sa...

Go morron :) det verkar va vanliga besvär men besvärligt ändå,, skönt ändå att det just va vanligt om du förstår va ja menar ,, Och du var ju faktiskt den som startade mailen :)) och det har gått i lång tid nu. Alla jag nämner det för tycker det är en jättekul idé och jag håller med :)) Ha en bra dag trots vädret. (Om du vill se Veledronloppet är jag o Viktor där också :)
Kramar Lotta