tisdag 14 juni 2011

Tisdag 14/6

God kväll!

Lite tråkigt väder och på vägen in till Karlstad regnade det mest hela tiden. Jag hade tiden 11:30, det gjorde att det var svårt med parkering, fick åka ett par varv innan jag hittade en plats. I gengäld slapp jag parkeringsavgiften eftersom jag fick en biljett av en som lämnade parkeringen. Det var bara 18 minuter kvar efter att jag skulle vara inne, men eftersom det inte brukar vara någon försening räknade jag med att det skulle räcka. Det gjorde det, på minuten var jag ute vid bilen igen.

Blodprovet som jag lämnade igår har de för att kontrollera att njurfunktionen är OK. Fick även idag höra att jag bör öka drickandet, jag ligger på gränsen.

På vägen hem stannade jag till i Filipstad och åt lunch på Louise. Det var bruna bönor, något som jag kom på inte var så lämpligt att äta under behandlingen eftersom det tillhör den svårsmälta maten som man skall ta det försiktigt med. Det var ju för sent att ändra sig när maten nästan var uppäten.

Under eftermiddagen klarnade det upp och jag gick ut och gjorde lite trädgårdsarbete. Körde bort de grenar som jag rensade ur buskar under helgen. Hackade lite ogräs i rabatterna innan det var dags för lite nyheter på tv:n.

I kväll har jag återupplevt fjolårets "Power Meet" i Västerås. Det sitter tusentals personer efter gatorna och tittar på alla veteranbilar som kör runt i stan. Det visades på tv och det får väl bli fortsättning där resten av kvällen.

God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sven-Olof.
läser din blogg varje dag, och tycker det är kul att du mår bra, och det fortfarande är krut i "gubben". Har hört rykten om din goda silltårta som du brukar göra på midsommar. Du kanske kan dela med dej av receptet på bloggen så att man kan få prova att göra den. MVH Marie Gustavsson

S-O Svensson sa...

Hej Marie,
får se, kanske den kommer före midsommar.Den är i alla fall enkel att göra.
Ha det gott!