måndag 6 maj 2013

Måndag 6/5

God Kväll!
 
Idag börjar jag med att gratulera äldsta barnbarnet, Sammy, som fyller 31 år.
 
Under förmiddagen försökte jag få tag på min bankman. Han ringde upp lite senare och då var han i Spanien och spelade golf. Han skulle vara tillbaka i morgon, men han kunde svaret på min fråga. Senare på dagen när jag gick in och kollade kontot hade Nordea satt tillbaka de pengar som var uttagna i Malaysia. Det tycker jag var snabbt hanterat. 
 Vid fågelmaten är det full fart dagarna igenom. Fortfarande kommer domherrarna fram varje dag tillsammans med grönfink, nötväcka, bofink, bergfink, talgoxe, blåmes och mina två ekorrar.
Jag har två rabatter på baksidan. Här har det varit höstflox, som varje år äts upp av rådjuren. I år har jag beslutat att ta bort dem och plantera något annat. Idag rensade jag bort allt i den ena. I yngre dagar hade jag gjort båda samma dag, men nu blir det uppdelat på två dagar.

Just nu står det 1-1 i matchen mellan Sverige-Vitryssland i början av tredje perioden. På tal om hockey kan jag meddela att BIK kommer att spela en träningsmatch i Nobelhallen den 26 augusti mot svenska mästarna Skellefteå.

God Natt!

Inga kommentarer: