tisdag 7 maj 2013

Tisdag 7/5

God Kväll!
 
Efter gympan och genomgång av KAPRO-posten var det dags att hämta min privata post eftersom jag såg postbilen åka förbi. Jag blev glatt överraskad då jag såg att Nordea redan hade fått iväg ett nytt kort till mig.
 
När jag var på väg till Coop för att hämta ut kortet träffade jag på "Snickaren". Nu lovade han att han skulle komma upp och göra nytt balkongräcke. Det har varit på gång under tre år så nu hoppas jag att det blir av.
 
Sedan var det dags att byta om och ta tag i den andra rabatten. Nu är det bara att bestämma sig för vad det är för växter som skall planteras.
 
Under arbetet tog jag en liten paus tillsammans med kameran. Det gäller ju att njuta av tillvaron när det är fint och varmt väder.
 Här hänger hackspetten på rygg när han äter nötter.
 Idag satt ekorren på marken och åt nerfallna frön.

 
Visst är det fint att titta på växterna som nu blommar i öar. Ett par dagars värme till och vitsipporna lyser i stora mattor.

Under kvällen blev det ytterligare en tur till Karlskoga. Denna gång till Kuggarnas säsongsavslutning. Vi samlades i gamla pumphuset vid Näset. Där blev det en rejäl sallad följt av äppelkaka och kaffe. För programmet stod Ingvar Lidén som berättade om Sven Hedin, forskningsresande, geograf, författare och fil dr.

God Natt!

Inga kommentarer: