söndag 19 april 2009

Söndag 19/4

God kväll!
Under förmiddagen ringde Susanne och bjöd in mig på mat under eftermiddagen. Elisabeth ringde och vi hade ett långt samtal.
Britt kom med nybakade muffins och uppgifter till Kroppas medlemsregister, som jag skall uppdatera, och också köra fram medlemsavgifter.
Åkte till Susanne och Sten-Åke och fick en god middag. Ungarna har fått för sig att jag äter för dåligt så de skall göda mig. Måste säga att jag är nog den som sköter maten bäst.
På vägen hem ringde Lotta Råberg, Karlstad. Hon och Gunnar var uppe i Sälen. På morgonen var det fint skidföre och på eftermiddagen var det moddigt och svåråkt. Det var fortfarande mycket snö kvar. Jag har tillsammans med dem städhelgen i år. Nu ville hon ta med sig sängkläder från övervåningen och tvätta hemma tills nästa gång de skulle upp. Då skulle hon byta och ta med sig nedervåningen. Eftersom jag inte åker upp i majveckan pga USA-resan gick det bra. Det innebär dessutom att, när vi åker dit i juni för vårt arbete, vi bara behöver olja altangolvet. Resten av tiden kan vi lägga på vandringar och god mat och dryck. Det gäller att ha bra arbetskamrater.
Ni får ha en trevlig kväll och god natt på er!

Inga kommentarer: