söndag 26 april 2009

Söndag 26/4

God kväll!
Började morgonen, efter frukost, med att gå ner till sjön och lyssna på fåglar samt filma en del sjöfåglar som hade livliga diskussioner med varandra.
Kom upp och såg att Elisabeth ringt. Vi hade tidigare kommit överens om att åka och äta lunch tillsammans. Ringde upp och hon hade fått ett förslag på Café August i Karlstad. Bestämde att jag skulle hämta henne vid 1-tiden.
E. Jennekvist kom och lämnade tillbaka kantmaskinen. Det hade gått bra och hon var nöjd med arbetet.
Tohm Richárd, Florida, ringde och meddelade att de kommer och hälsar på under måndagen.
Hämtade Elisabeth och vi åkte till tidigare nämnd plats. Det var tydligen populärt för det var mycket folk där. Det blev lax, som smakade utmärkt, kan rekommenderas. På ditresan kom det en del regnstänk och senare såg vi att det måste regnat en del för vägen var alldeles blöt.
Vi åkte till IKEA, där Elisabeth sett en trädgårdsgungstol som hon önskat sig och fått pengar till av sina syskon. Det syntes att det inte var första gången hon var där för hon vandrade igenom hela affären med bestämda steg och visste hela tiden vad som fanns på de olika avdelningarna. Inköpet gick därför mycket snabbt och jag hann inte tröttna det minsta. Tillbaka vid bilen igen såg vi att det var på millimetern att paketet gick in i bilen.
Åkte hem till henne för att dricka kaffe. Vi kunde inte låta bli utan monterade stolen, detta utan ett enda utbrott från någon. Drack kaffe med kladdkaka, hallon och grädde. Smaskigt men mäktigt.
Vi åkte till Nykroppa och gick upp mot kyrkogården. På vägen såg vi Birgit och pratade med henne och Elisabeth visade henne hur hon kunde slå ihop sin rollator för att få in den i bilen. Vi gick till Anitas grav och gick runt och tittade på en del andra gravar på vägen ut innan vi fortsatte med en runda runt udden och hem.
Tog en fika med macka och te samt såg sportspegeln innan jag skjutsade hem henne igen.
Det var en avkopplande och trevlig dag.
Jag önskar er nu en god natt!

Inga kommentarer: