fredag 16 april 2010

Fredag 16/4

God kväll!
Idag satt jag inne hela förmiddagen och gjorde underlag till revisorn för Invests deklaration. Problemet är att jag har en gammal maskin med bokföringsprogrammet. Tidigare skickade jag med en diskett med alla uppgifter, men nu kan de inte läsa en sådan utan måste ha en cd eller skickat per mail. Därför måste jag köra mellan flera maskiner innan jag har fått fram vad de vill ha. Eftersom detta tog sin tid har jag mest varit inomhus hela dagen. Gjorde en avstickare till Filipstad för lunch och senare en vända till för att inhandla lite bröd och annat nödvändigt. Åkte in till Sten-Åke med tidningar. Det var bara Simon hemma och jag väckte honom. Han har praktik denna veckan och var slutkörd.
Ikväll har jag sett bl.a. Degerfors få stryk med 1-0 av Örgryte. Enligt min analys är de alldeles för långsamma. De spelade bättre i den förra matchen, som gick på vanlig plan. Denna gång fick de spela på Örebros plan med konstgräs. Deras egen var inte godkänd för match.
Jag har pratat med Kjell-Åke beträffande Ann-Maries och Harrys hemfärd. Carolyn hade suttit i telefonen tre timmar under gårdagen, mest väntetid, utan att få några bestämda besked. Nu skulle de bege sig till flygplatsen vid 22.30-tiden, svensk tid. Troligen skulle de till Amsterdam och Paris innan de hamnade i Sverige. För mig verkar hela askmolnen från Islands vulkanutbrott som lite svininfluensa. Det har ju varit utbrott vid tidigare tillfällen, men jag har aldrig hört att flyget har ställts in.
Ni får ha en trevlig kväll och jag önskar:"God Natt!"

Inga kommentarer: