torsdag 22 april 2010

Torsdag 22/4

God kväll!
Idag var det fullt gäng på gympan. Som vanligt åkte jag till Tedenrud efter träningen, men de var på väg till tandläkaren i Stockholm. De har kvar honom sedan sin tid där. Fortsatte till Marina, men där var bilarna borta, så jag vände hemåt. När jag kom till Lunedet svängde jag in och tänkte vända. Jag kunde ju lika gärna sitta på hotellet och läsa tidningar till det var dags för Rotary. Samtidigt kom Harald och Kajsa och skulle ut på sin dagliga promenad. Vi pratade lite innan jag fortsatte.
När jag kom hem tittade jag igenom diverse recept eftersom jag får besök under helgen. Till ICA och inhandlade det som behövs.
Under kvällen har det som vanligt blivit slutspelshockey. HV71 vann med 4-3 efter tre minuter i förlängningen och leder nu med 3-2 i matcher. Man kan inte säga annat än att det är jämna och spännande matcher.
Kjell-Åke hörde av sig ikväll. Besökarna hade lämnat USA igår kväll. De skulle till Paris och vidare till Stockholm. Om de sitter i Paris eller har kommit till Sverige är ännu så länge oklart.
God natt på er!

Inga kommentarer: