lördag 17 april 2010

Lördag 17/4

God kväll!
I går blev det sent i säng. Strax efter att jag lagt ut bloggen ringde Ann-Marie från flygplatsen. De hade fått veta att de inte kunde lämna USA förrän under onsdag - torsdag pga. inställda flyg. Hon ville att jag skulle ringa Kjell-Åke, som var på väg hem. De kunde inte få kontakt med honom. Jag ringde hemmet, men det var telefonsvararen som gick på. Talade in, försökte ringa tillbaka, men fick beskedet att det inte gick att få kontakt. Ringde några gånger ytterligare till hemmet, men fortfarande ingen hemma. Då kom jag på att jag hade Harrys mobilnummer i mobilen. Ringde, och tro det eller ej, han hade den på. Fick då veta att de fått kontakt med Kjell-Åke och han var på väg att plocka upp dem. Kunde krypa till sängs vid 1.30.
De har haft kontakt med mig idag och det senaste är att de skall resa från Los Angeles på onsdag kväll och via Paris komma till Sverige. Om det funkar.
I förmiddags ringde Birgit. Hon hade köpt en ny mobiltelefon och ville ha lite hjälp med att få förklarat hur den fungerade. Det var en Doro, lämplig pensionärstelefon med stora siffror, men ändå liten och fin. Dessutom var den lätt att manövrera, så jag behövde inte titta i manualen. Givetvis blev det kaffe innan jag återvände. Hon vill numera berätta om sitt liv och trots att jag fått veta mycket tidigare blev det lite nytt.
Det har varit slutspelshockey under eftermiddagen och efter mycket om och men lyckades HV vinna matchen i förlängning och det står nu 1-1 i matcher mot Djurgården.
Närmast väntar "Körslaget"!
God Natt på ert!

Inga kommentarer: