fredag 26 augusti 2011

Fredag 26/8

God Kväll!

Förhoppningsvis har jag fått telefonen reparerad nu. Teknikern kom strax före lunch. Han hittade ett relä, som inte används längre. Han kopplade bort det, troligen hade det fått en åsksmäll och låg och störde. Det är inte lätt med gamla trådar och kopplingar som har installerats för väldigt många år sedan. Huset är ju från 1909, så det kan ha suttit hur många år som helst.

Under förmiddagen kom Ann-Marie och Harry inrullandes. De skall köra ner de amerikanska besökarna till västkusten igen. Någon timme senare kom även Gudrun. Under tiden hade Harry tagit ett bad i böljorna. Vattentermometern visade 20 grader, vilket han tyckte var tillräckligt. Han är ju inte van vid insjövatten utan får oftast krypa ner i 18-20 grader.

Klockan 14 infann vi hos Susanne för lunch. Dottern, Sofie, kom också dit samt USA-besöket skjutsades dit av lillebror, som dock försvann efter ett tag.
Efter lunchen gick tiden fort och till kaffet hade även far i huset kommit hem från arbetet.

Efter lite fotograferingar och studier av gamla kort var det dags att åka hem till Strandkullen igen. Ann-Marie och Harry blir boende hos mig till det är dags för återfärd.

God Natt!

Inga kommentarer: