lördag 20 augusti 2011

Lördag 20/8

God Kväll!

Vid halv niotiden startade jag resan mot Älvkarleby. Resan gick bra, men det regnade nästan hela vägen. Anlände tidigt till campingplatsen , där vi skulle samlas. Träffade Janne och Monica, som hade kommit under gårdagen och bott i en av campingstugorna. De flesta långväga bodde på campingplatsen i de stugor som fanns.

I konferenshuset var lunchen uppdukad, det var en buffé med såväl kött- som fiskrätt.

Efter lunchen var det meningen att vi skulle vandra runt och titta på fallen. Eftersom det regnade hela dagen blev det så att guiden samlade oss inomhus och höll information, som var intressant. Därefter var vi inne hos en konstnär, känd även i USA med utställningar. Trots att han levde, var det inga billiga alster. Det fanns tavlor från 60000 och neråt. Köpte bara en mindre bild med namnteckning.

Därefter var det dags att åka hem till Egon och Siv, som bjöd på kaffe med hembakade bullar och kakor. Det bestämdes också att nästa kusinträff skall hållas i Californien. Vi får se hur det blir.

Därefter bar det iväg till Västerås för mig, de flesta andra fick leta sig fram till sina stugor på campingplatsen.

God Natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan tala om att det kom 63mm regn i Älvkarleby under Lördagen från 10- tiden på förmiddagen till 21-22 tiden på kvällen då det slutade regna.
Hälsningar Janne