måndag 19 december 2011

Måndag 19/12

God Kväll!

Man kan knappt tro det, men idag fick vi vara med om ett riktigt tufft gympapass. Vår instruktör körde ett pass, som hon senare skulle videofilma. Det fick bli uppvärmningen och bestod av enbart magträning under trettio minuter varav en del var med gummiband. Efter detta blev det fortsättning med, för oss, mer kända turer på golvet och step-brädan.

Efter vår gemensamma frukost åkte jag med bilen till bilfirman. När jag talade om att jag beställt hyrbil under tiden som garantijobbet skulle göras ringde kundmottagaren till hyrfirman och de hämtade mig. Jag fick en Opel. Denna var försedd med manuell växellåda, något som jag kört med på alla bilar utan den senaste. Det är ganska klart att i fortsättningen kommer jag att hålla mig till automat. Det är allt mycket bekvämare. Man blir fort bortskämd.

När jag kom hem drack jag en kopp kaffe med Gudrun innan hon begav sig hemåt. Hon var lite bekymrad när jag talade om att det var moddigt på vägen efter nattens snöande, men hon hade lovat att hjälpa till på en konsert under kvällen.

På sen eftermiddag hade jag ett ärende till Filipstad och hoppade även in till Sten-Åke. Han var i full färd med att koka knäck. Det såg ut att bli så mycket att jag kommer att hinna smaka innan de tar slut.

God Natt!

Inga kommentarer: