onsdag 28 december 2011

Onsdag 28/12

God Kväll!

Under förmiddagen var det en tur till Clas Ohlsson för att byta en el-produkt. Vi hade tagit ojordat, skulle givetvis vara jordat. Så går det när man inte tittar utan bara plockar på sig.

På väg tillbaka ringde telefonen. Det var Gunnar Edlund, som jag inte pratat med under ett par år. Vi har bara hållit kontakten via julkort. Nu blev det en rejäl pratstund.

Efter lunch och kaffe var det dags för mig att dra iväg till Nykroppa. I höjd med Köping var det i stort sett en stillastående kö. Främst låg en bil och reparerade och tvättade reflexer. Sedan kom en lastbil med varningssignaler. Vi rullade sakta i ca 5 km i timmen. Det är nackdelen med 1-2 väg. För mig blev det en förlängd resa mellan Västerås - Örebro med 30 minuter. Det kunde varit värre för strax efter att jag passerat hindren meddelade trafikradion att det var helstopp eftersom det varit en kökollision mellan ett par bilar. I ena körfältet stod de krockade bilarna och i det andra stod räddningsbilarna.

När jag kom hem var det med glädje jag såg att det hade kommit några kartonger. Jag hade beställt katetrar den 19:e och fick då veta att de hade problem med leveranserna. Nu hade jag så att jag skulle klara mig till i morgon. Hade de inte kommit hade jag fått försöka få tag på några på vårdcentralen.

Nu blir det TV med hockey långt fram i natt.

God Natt!

Inga kommentarer: