onsdag 7 december 2011

Onsdag 7/12

God Kväll!

Under natten hade det kommit några centimeter snö. Det får ligga tills vidare. Jag väntar med att ploga tills jag ser att det inte försvinner och det får bli något mer innan jag tar mig an det.

I morse åkte jag in med bilen för byte av bromsbelägg. Det var ett arbete som inte tog så lång tid så jag stannade på bilfirman, läste tidningar och tog en kopp kaffe.

När jag kom hem gjorde jag något jag aldrig gjort förut, bakade lussekatter.
 Jag får väl erkänna att de blev ju inte så vackra, men vad kan man begära första gången. De smakade i alla fall som lussekatter brukar göra.

Jag åkte in till Karlskoga för att se Sammy och Simon spela mot Munkfors. Det räknades med att bli en tuff match. Det såg så ut, efter en period var ställningen 1-1. I den andra släppte det och KHC lyckades komma upp i 6-1. Den sista perioden slutade också 1-1. Slutresultat 7-2. Båda grabbarna klarade sig bra och samlade på sig några poäng.
Till 22-nyheterna fick det bli en lussekatt och ett par pepparkakor.

God Natt!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Måste få säga att jag tycker du är jätte duktig. Hoppas att jag hinner smaka dina lussekatter innan de är uppätna. Risken är ju stor att du får främmat nu när du har bakat. Ha det gott.Kramiz

Lotta sa...

Hej! Jaaa, du är otrolig :)) och lussekatterna såg verkligen goda ut :) många kramar