fredag 16 september 2011

Fredag 16/9

God Kväll!

Idag gratulerar vi Julia, som fyller sju år.

En strålande, men kylig morgon. Tog det lugnt med frukost och tidningar. Så småningom tog jag hand om tvätten och strök upp det som skulle strykas.

Ola Persson, min bankkontakt i Karlstad, ringde och vi diskuterade det ekonomiska läget. Eftersom jag gympar med Kurt Dahlberg, som har ett nytt företag på gång för utveckling av biobränsle, och har varit på oss gympakompisar om att vara med i den nyemission som pågår, bad jag Ola föra över ett mindre kapital. Även om jag tror mindre på projektet än mina kompisar så kan det ju bli ett stående samtalsämne vid frukostbordet efter gympan. Alla projekt med utvecklingsfolk har en benägenhet att ta mycket längre tid än vad de planerar. Innan vi avslutade samtalet hade vi kommit överens om att träffas den 6:e oktober för att gå igenom läget samt ta en bit mat innan vi åker till hockeymatchen mellan FBK och Växjö.

Efter 11-kaffet var det dags att gå ut i det fina vädret och fortsätta mitt röjningsarbete. Efter att ha kört slut på en tank var det dags att gå in och fixa lite lunch, innan det var dags för nästa pass. En och en halv tank senare var det färdigröjt för dagen. Nu blir det en ny etapp på måndag, om vädret tillåter.

Nu blir det närmast "Doobidoo" och "Skavlan" samt kanske en film. Allt framför tv:n. Det är endast en tidsfråga när Svensson slumrar in.

God Natt!

Inga kommentarer: