torsdag 29 september 2011

Torsdag 29/9

God Kväll!

Carola, vår gympaledare, har åkt till Turkiet på en semestervecka. Som ersättare kom Annika Tjärnström, som vi hade under lång tid för ca 20 år sedan. Det var ett kärt återseende och trevligt samtal vid frukostbordet. Hon körde ett pass med hälften pump och hälften yoga. Det senare hade vi inte provat på tidigare och jag skall aldrig fnysa åt de som säger att de går på yoga. Man känner verkligen att man har stelnat till.

Efter gympan brukar jag besöka Tedenrud, men han och Kristina har också gett sig iväg på en veckas solsemester, så jag var tvungen att hitta på något annat i väntan på Rotary. Tog en sväng förbi Marinas, men där var det tomt. Det är inte alla torsdagar som hon är ledig. Då åkte jag bort och tittade på KAPRO-lagret. När jag är färdig med röjningsarbetet här hemma borde jag fortsätta med att röja både den tidigare gräsmattan som träddungen. Jag får se hur hösten kommer att gestalta sig. Tänk, det finns de som frågar:"Hur får du tiden att gå som pensionär?"

Jag hade någon timme kvar tills det var dags att åka till Bofors hotell och Rotary, så jag åkte till ÖoB. Detta är ju en affär i vilken man alltid kan hitta något som kan vara bra att ha, så även denna gång.

På Rotary hade vi besök av Johan Rajamäki. Han berättade om sitt företag som anordnar events där man får prova på att köra Formel 1 bilar. I Sverige kör man på Anderstorps bana, Gelleråsens är för kort och snäv för dessa bilar. Man kör även i Finland, Spanien och Ungern. Billigaste alternativet går på 12.500 kronor/person.

När jag kom hem vid 14-tiden var det dags att ta en sväng med röjsågen. Jag körde ungefär en timme och sedan bytte jag till gräsklipparen. Det gäller ju att få med så mycket som möjligt när det är fint arbetsväder.

Nu väntar jag på att matchen Djurgården-Färjestad skall börja. Hoppet finns ju att Färjestad skall komma igång på allvar idag.

God Natt!

Inga kommentarer: