torsdag 1 september 2011

Torsdag 1/9

God Kväll!

Det är inte klokt vad tiden går, redan september.

Idag hade jag ställt klockan på 05:00, men redan en kvart tidigare vaknade jag och klev ur bingen. Höstens första gympapass startade idag. Jag hade fått meddelande från Carola att vi har bytt till ett annat gym, Colloseum. Vi startade lite vackert med sju deltagare. Någon var på semester och några hade annat för sig. Eftersom jag inte har tränat sedan i mitten på maj, då jag påbörjade strålningsbehandlingen, kunde man tro att det skulle kännas jobbigt, men jag måste säga att det gick bra. Vem fan kan tro att gubben är 72?

Efter passet blev det en tur till Marina, som har en vecka semester, för att låta lockarna falla. Nu är det kort och man klarar sig ett tag igen.

På Rotary var det föredrag av Gunilla Ericsson, som är nybliven chef för Karlskoga-Degerfors gemensamma gymnasieförvaltning. Hon berättade om den nya skolan och sina visioner.

Eftermiddagen har varit lugn. Jag satte mig med en bok, som jag håller på och läser. Trehundra sidor är avverkade, men det är spännande och det hela verkar stegras undan för undan. Den måste ta slut ikväll.

God Natt!

Inga kommentarer: