onsdag 28 september 2011

Onsdag 28/9

God Kväll!

Idag tog jag det lugnt och började med en tvättmaskin. Efter en lång frukost var det dags för ett pass med röjsågen.

När jag hade gått in och höll på med lunchen ringde Birgit. Jag hade tidigare lovat att skjutsa henne till Karlskoga för att hon skulle kunna köpa en jacka inför vintern. Igår ringde hon och meddelade att hon hade åkt med ett Filipstadspar, som skulle dit. Idag var det dags igen. Hon hade köpt en jacka, men när hon kom hem var den för liten. Expediten hade tyckt att hon skulle prova en större storlek, men det var onödigt då. Det stod ju 42 på den, och så stor hade hon aldrig haft. Typiskt fruntimmer. De tittar mer på storleken på lappen än hur det passar. Det var lika bra att få det avklarat, så vi bestämde att jag skulle komma efter att jag hade varit på Labbet i Filipstad och tagit blodproverna till kommande läkarbesök.

Jag hade två listor som visade vilka rör jag skulle ha. Jag hade fått en lista när jag fick sista strålningen. De proverna skulle jag ta i slutet av september och när jag fick kallelsen till besöket fick jag en lista. Jag tog med båda och det blev totalt sju rör med blod.

Jag återvände och åkte till Birgit, först skulle vi ha en kopp kaffe. När hon kom till Karlskoga blev hon hjärtligt mottagen, hon hade ringt tidigare. När vi åkte hemåt med en större storlek, var hon helt nöjd med dagen och den nya jackan.

Resan hade gått snabbt och jag bytte om och körde ytterligare ett pass med sågen.

Nu väntar jag på att "Bron" skall börja på TV:n. Per Morbergs matprogram, som går samtidigt, spelar jag in.

God natt!

Inga kommentarer: