onsdag 14 november 2012

Onsdag 14/11

God Kväll!

En mulen och mild dag. Körde en tvätt med lakan samt gick runt på tomten för att se om jag kunde hitta någon skaplig adventsgran att ha utomhus. Det är det enda julpyntande jag har, om man bortser från adventsstakarna i fönstren.

Eftersom Louise hade rotmos idag fick det bli lunch där. Passade på att slinka in på ICA, som nu håller på att flytta om varor eftersom deras nya utbyggnad är klar till användning. När jag åkte förbi Oscarsgatan tittade jag även in till Susanne och växlade några ord.

Under eftermiddagen hemma gick jag igenom en del papper och började bokföringen för oktober. Vi har gjort ett flertal transaktioner under månaden och det är bäst att kontera innan man glömt bort vad som har gjorts.

Sedan var det dags för färd till Karlskoga och matchen mot Djurgården. Där hade jag stämt träff med min bankman i Karlstad, Peter Birath. Innan matchen hissade man Bengt-Åke Gustafssons tröja i taket. Det är den första i Karlskoga. Samtidigt firade man ishallen, som fyllde 40 år idag. I första pausen visades en del spelare upp som varit med då. Då, för 40 år sedan, var det också match mot Djurgården. Den gången vann Djurgården. Idag fick vi se en tuff, rivig, snabb och spännande match. Man visste aldrig hur den skulle sluta, men till slut stod BIK som segrare med 5-3, sista målet i tom bur. Det var 3830 åskådare som fick se periodsiffrorna (2-0, 2-1, 1-2).

God Natt!

Inga kommentarer: