tisdag 13 november 2012

Tisdag 13/11

God Kväll!
 
Direkt efter gympan åkte jag till Däckson, där jag har mina däck liggande. Det var ingen kö så efter en kvart hade de fått fram däcken, pumpat dem, skiftat och jag hade dessutom hunnit betala på den tiden.
 
När jag kom hem ringde Birgit. Hon hade varit i förrådet, där hon har en frysbox med bär och kantareller. Hon såg att den hade stannat och hade ringt elfirman, som bad henne att se om säkringen hade gått. Hon vågade sig inte upp på pallen för att kunna se säkringarna. Det var därför hon ringde mig. Säkringarna var OK, men jag fick se att sladden till frysen hängde lös. Tomas, hennes son, hade varit hemma under fredagen och använt eluttaget och glömt att sätta tillbaka sladden.

Till kvällen åkte jag till CCC i Karlstad, dit jag och ytterligare ca 130 stycken hade inbjudits. Först var det en halvtimmes mingel följt av en lika lång information från Nordeas Marknad. Därefter blev det buffé och kaffe under en timme innan Stefan Holm höll ett intressant föredrag. Kvällen blev ganska sen och jag säger:

God Natt!

Inga kommentarer: