fredag 11 februari 2011

Fredag 11/2

God kväll!

I morse var det ingen tvekan om vad som skulle göras. När jag kom ut var det säkert 25-30 cm snö. Fram med plogen och börja jobba. Efter 1,5 timmar fick jag avsluta eftersom jag skulle iväg till Karlskoga och hämta Gudrun, som kom med bussen. Givetvis var den försenad, dock inte mer än 30 minuter. Innan vi åkte till Nykroppa passade vi på att äta lunch.

I Nykroppa var det bara att börja ploga igen. Jag hade inte hunnit med huvudinfarten. Normalt tar plogningen en timme men idag blev det säkert 2,5. Problemet är att det inte finns tillräckligt med plats att få undan snön.

Under eftermiddagen kom Långkvist förbi med ytterligare information beträffande morgondagens jobb med Svenska Rallyt. Det finns massvis med olika biljetter till press och VIP-besökare. En del har fri parkering, andra har allt fritt. Ja, det är en mängd av olika biljetter som man skall hålla reda på. Jag förstår inte vad folk har för intresse av att se en bil komma i full fart med ett snömoln runt sig. Och kallt skall det bli! Fy fan!

Ikväll har vi sett "På spåret". Nu kryper jag ner i sängen och försöker få några timmars sömn innan jag skall ut i skogen. Gudrun sitter väl kvar vid TV:n ett tag till.

God Natt!

1 kommentar:

Lotta sa...

Inte ofta som du svär :)förstår solen va efterlängtad ;)
Kramar