tisdag 15 februari 2011

Tisdag 15/2

God kväll!

En lugn morgon med frukost och tidningar samt lite frukost-tv. Körde en tvättmaskin och passade på att lägga in betalningar.

Läste i Karlskoga Tidning hur Bofors hade ledningen mot Oskarshamn med 4-0 i andra perioden, men trots det förlorade med 8-4. Det måste vara ett rekord. Hur kan man släppa en match på det viset när man vet att man behöver varenda poäng.

Britt Fredriksson, Kroppa IF, ringde igår och ville ha den årliga hjälpen med att skriva ut inbetalningskort för medlemsavgifter. Konstaterade att det inte fanns blanketter till detta, endast ett litet antal. Jag kommer att föreslå att vi inte köper nya utan nöjer oss med att skicka ut ett brev med postgironumret angivet. De flesta behöver ju ingen blankett eftersom de betalar via internet. De andra har väl antagligen egna blanketter de kan fylla i.

Eftersom snöplogen var ute och justerade plogningen fick jag göra detsamma och se till att vallarna försvann. Sedan var det dags för resa till Filipstad för lunch med fläsk och potatisbullar med lingonsylt, inte alls dumt.

Kvällen som vanligt med tv-tittande. Kommer att fortsätta en stund till innan dagen är slut.

God natt!

Inga kommentarer: