tisdag 22 februari 2011

Tisdag 22/2

God kväll!

Efter att ha ätit frukost, läst tidningarna och kört igång en tvättmaskin var det dags att gå ut och ploga bort snön efter senaste snöfallet.

Med posten kom idag kallelsen till operation. Den kommer att ske den 9:e mars genom att de gör tre titthål för kamera och instrument. Meningen är att jag skall komma på morgonen och lämna sjukhuset på kvällen. Innan dess är det en massa prov som skall tas.

Eftersom jag numera använder jeans gick jag in till Kaj och köpte mig ett par nya när jag ätit lunch på Louise. Han frågade om jag hade haft besök. Han tyckte sig ha sett "smålänningen" på stan. Jag förklarade för honom att han kommer säkerligen inte så länge det är vinter och snö.

I kväll har jag varit på Kuggarna. Där visades en journalfilm från 1954. Det var det året som jag började jobba och man kan säga att det har hänt en hel del under åren fram till nu. Olle Frisk berättade också att de har vargar på besök på Trehörningen. De kommer ända fram till trappan och går runt soptunnan och nosar. Det är en hona med två ungar och även hannen har varit med någon gång.

Nu skall jag avsluta kvällen med lite TV.

God natt!

Inga kommentarer: