lördag 12 februari 2011

Lördag 12/2

God kväll!

Då var dagen för arbete i Svenska rallyt här. Vaknade före väckarklockan, vid tvåtiden. Det var ingen idé att somna om utan jag gick upp. Tittade på termometern, -20 grader. Inte så mysigt! Gjorde mig klar och 3.30 kom Jan-Olov Morén och hämtade mig. Bilarna samlades vid Konsum för gemensam färd ut till etappens parkeringsområde vid Sandsjön.. Vi stod vid var sin väg och samlade in alla bilar som kom. De som inte hade rallykort eller annat giltigt kort fick betala inträde samt parkeringsavgift. Ett tag var det kallt om fötterna och fingrarna, speciellt när man var tvungen att ta av sig handskarna för att hantera pengar och biljetter. Som kallast hade vi -24 grader. Till detta kom det folk långväga ifrån för att betala, frysa och se bilar svepa förbi i ett snömoln. Intressena äro olika här i livet!
 När första starten hade gått och det blev lugnare åkte vi upp växelvis till den "cafeteria" som Kroppa IF skötte och fick oss en hamburgare, varm korv och kaffe.
 Bilar stod parkerade efter vägen på en sträcka av ca tre kilometer. Det var svårt att förstå att det var så många bilar som passerat oss under morgonen. Det blev i alla fall en fin dag och när det "bara" var 16 grader kändes det riktigt skönt i vintersolen.
En bild från senaste snöfallet när man tittar ner mot gatan. Björken som bildade en tunnel över infarten var nere helt innan den vände uppåt igen. Undrar om den någonsin blir rak och stolt igen.

Efter att ha slumrat till framför TV:n ett flertal gånger skall jag nu försöka släpa mig in till sängen och en god natts sömn.

God natt!

Inga kommentarer: