måndag 7 februari 2011

Måndag 7/2

God kväll!

Då var det dags igen att lämna sängen klockan 5. Ett hårt pass med efterföljande frukost och skvaller.

Efter gympan tog jag vägen förbi hos Marina eftersom jag visste att hon var ledig. Jag skulle vidare till Team Sportia, men de öppnar ju inte förrän klockan 10, så därför tog jag svängen till Övre Trädgårdsgatan.

Jag skulle ha ett batteri till min pannlampa då det kan behövas en sådan på lördagsmorgonen när jag skall ta betalt och hantera pengar och det fortfarande är mörkt. Lampan har några år på nacken och det fanns givetvis inte något sådant batteri. Gick då till Elgiganten och köpte batterier för att bygga ihop, men det är ett väldigt pyssel. Jag antog att Ö&B kunde ha billiga pannlampor och gick in där. Hittade en lampa inklusive batterier för, hör och häpna, 59:50. Det är naturligtvis inte laddningsbara batterier, men vilket pris. Lampan fungerar perfekt till det jag skall ha den. Kommer antagligen också att användas när det är dags för kräftfiske fram i augusti.

Under eftermiddagen var det dags för månadens skattedeklaration och under kvällen har det, som vanligt, varit tv-tittande som kommer att fortsätta om en stund.

God natt!

1 kommentar:

Lotta sa...

tack för tipset :)