lördag 16 oktober 2010

Lördag 16/10

God kväll!
Idag hade jag tänkt göra en massa, men det är inte klokt vad timmarna rinner iväg. Först var det en överfull tvättkorg som väntade på att bli laddad i tvättmaskinen. Efter en lång frukost med alla tidningar var det dags att åka till kyrkogården och plantera  vid graven.
Sedan var det dags för plantering i krukorna vid huvudingången. Som syns nedan har jag inte tagit bort de färdigblommade växterna i rabatten. Jag låter dem stå kvar i år. Det blir säkert fint när de sticker upp ovanför snön.
När detta var gjort var det dags att fixa lunchen. Jag förstår inte, men det tar längre tid vid matbordet hemma än när jag äter ute. Sten-Åke, som var på väg till Kristinehamn med ett par hockeyspelare, tittade in på en snabbis och hämtade någon veckas tidningsskörd av NWT och Karlskoga Tidning.

Helt plötsligt var klockan 15.00 och det var dags att åka till Karlskoga för att se matchen Bofors-Mora.
Lotta, som jobbar i sponsorbaren, kom fram och visade bilder på en hund, som det hade varit en artikel om i Karlskoga Tidning. Den var omhändertagen och ingen hade hört av sig. Nu hade hon varit i kontakt med dem och, om jag tror rätt, dröjer det inte länge förrän den bor hos henne. Jag tycker att det är onödigt eftersom hon ändå har fullt upp med jobb och ungar.

I andra pausen köpte jag en korv och gick in i sponsorcaféet för att ta en kopp kaffe, där jag träffade en gammal bekant från KAPRO-tiden. Det var en konsult inom zinkvärlden och som jag träffat hos DEFAB. Vi är lika gamla och han håller fortfarande på och jobbar.

Matchen då? Jo, för en gångs skull klarade Bofors hela matchen och vann med 5-1. Det såg lite farligt ut i början av matchen då Mora tog ledningen med 1-0. Med en bra målvakt och kämpande blev det tre nödvändiga poäng.
God natt!


1 kommentar:

lotta sa...

Jo du är en populär "gubbe" ;) trodde jag kunde fått några ord med dig där i pausen men icke :) o jag är väl lite som du ( som mina övriga systrar) tycker om när det är fullt upp ,, så ja,, du har nog rätt, är det ok m Viktor så,,, blir jag nog hundägare igen och det känns helt ok :))
Kramar!!!