torsdag 28 oktober 2010

Torsdag 28/10

God kväll!
Torsdag med fullt schema. Först gympa klockan 7, följt av frukost med gänget på gymmet. Därefter iväg till posten innan det bar iväg till Tedenrud för någon timmes snack och kaffe. Sedan var det dags för Rotarymötet. Idag var det Anders Björklund från kommunen som berättade om den demografiska utvecklingen inom kommunen.

Hemma i Nykroppa igen strax efter halv två. Trekvart senare kom Gudrun farande i sin lilla röda från Västerås. Fram mot kvällen gjorde jag i ordning en ny rätt på fläskfilé som jag hittat receptet på. När vi precis hade ätit färdigt ringde telefonen. Det var Lotta som var på väg från Filipstad och ville visa upp sin nya älskling.

För ett tag sedan hade hon läst i Karlskoga Tidning om en hund som omhändertagits av polisen.Det var en blandras, doberman - rotweiler, cirka 1,5 år gammal. Hon ringde polisen och nu har hon fått hem hunden på prov. Jag avrådde henne tidigare från att ta hand om den eftersom jag tycker att hon har fullt upp med ungar och jobb plus en massa annat som hon har hoppat på. Men ungar är som de är, oavsett hur gamla de blir. Hunden verkade i alla fall snäll och trevlig.
God natt mina läsare!

Inga kommentarer: