tisdag 5 oktober 2010

Tisdag 5/10

God kväll!
Idag åkte jag in till Filipstad och vårdcentralen. Jag skulle till labbet och ta de årliga proverna. Jag åkte in strax efter åtta för att vara där tidigt. Det var många som tänkt likadant. När jag suttit där en kvart kom jag på att jag glömt att ta med mig urinprovet, som jag skulle lämna. Stack iväg hem för att hämta det. Trodde att jag skulle hinna tillbaka på min plats i kön. Så blev det inte utan de hade kommit förbi med två. Nu gjorde det inte så mycket eftersom det var nästan tomt i väntrummet och jag kom in ganska snart. Nästa gång, om jag kommer ihåg det, kommer jag att åka in någon timme senare. Jag fick i alla fall lämna mina tre rör med blod.
Efter besöket åkte jag förbi ICA och köpte lite färskt bröd till frukosten. Jag hade ju fått fasta och inte fått någon frukost och därför blev det en sen sådan. Köpte också mat till mina småfåglar,som redan ätit upp förra inköpet. Det är en väldig fart på dem i matskålarna.
Under dagen har jag hållit mig inne och bara jobbat med papper och bokföring. Väntar fortfarande på min röjsåg som är på reparation.
Nu skall jag titta på nyheterna och riksdagens öppnande, som troligen är en av punkterna och jag avslutar med "God Natt!"

Inga kommentarer: