lördag 23 oktober 2010

Lördag 23/10

God kväll!
Eftersom jag inte har städat ordentligt på länge, tog jag mig i kragen under förmiddagen och städade nedre våningen. I morgon har jag tänkt att ta den övre. När man väl kommer igång är det nästan roligt att städa. Dessutom blir det fräscht och luktar gott efter skurmedel.

Ikväll har vi haft vårt årsmöte för Sälenhuset. Vi träffades kl. 17.00 hos Lilja i Karlskoga. Efter välkomsdrink blev det en god laxrätt och kaffe och kaka. Sedan var det dags för olika beslut samt val av veckor för nästa år. Bl.a kommer vi att investera i en ny TV. Det blir mitt uppdrag att anskaffa den.

Eftersom vi har en arbetsvecka samt veckan med årsmöte utanför valet av veckor blir det 6 veckor per år samt ett par som får de överskjutande två-tre veckorna. I år var det min tur för extravecka och jag valde följande veckor: 10, 15, 20, 24, 28, 32 och 44. Jag är relativt nöjd med mina veckor om man bortser från v44.

Mötet var avslutat 23.15 och när jag åkte hemåt stod det en skock rådjur efter vägen på ett ställe och senare såg jag även ett ensamt samt även en räv i dikeskanten. Ingen av dem gjorde något försök att komma i min väg, som tur var.
 God natt!

Inga kommentarer: