måndag 25 oktober 2010

Måndag 25/10

God kväll!
Idag var vi bara tre kämpar plus instruktör på gympan. Det blev ändå ett bra pass. Hon körde intervall med oss. Det blev blandat kondition och styrka samt avslutning med magträning. Vi har två golfare som inte kommit tillbaka ännu samt en som har bosatt sig på Gran Canaria ända fram till i början av januari. Vad de andra sysslar med är okänt.

Efter gympan blev det däckbyte. Jag har däcken lagrade på Däckson och när jag kom dit hade större delen av Karlskogas bilar samlats där för samma aktivitet. Nu går det ganska fort. De tar in tre bilar åt gången och sedan tar det 10-15 minuter, sedan är det klart. Det tog i alla fall drygt timmen innan jag kunde återvända till mina marker. När jag körde upp mot garaget stod det en råbock med horn på andra vägen och tittade på mig.

Efter ett mål med salt sill och löksås på Louise fick det bli några timmars lövblåsning. Det var ju ett strålande väder så det var bara att passa på. Nu är det i stort sett bra på vägarna och gräsmattorna. Det är bara gräsmattan där jag har en stor ek samt vägarna ner till sjön kvar. Eken har inte tappat sina löv ännu så där väntar jag ett tag till.

Nu skall jag se hur det har gått för Bofors mot Sundsvall på text-tv:n.
God natt!

Inga kommentarer: