tisdag 19 oktober 2010

Tisdag 19/10

God kväll!
En mulen, regnig och tråkig dag. Det gjorde att jag stannade inne och tog hand om den tvätt som legat ett tag. Jag gjorde också betalningar. Trots att jag tycker att jag har små kostnader kommer det varje månad en massa som skall betalas. Min största post är bensin till bilen och då ligger snittförbrukningen på 0,83 Det tycker jag är ganska bra med tanke på att det är 300 hk. När jag sitter vid pc:n blir det en och annan "Kungen" och tittande på nättidningar. Tiden rinner iväg i en hisklig fart.

Även idag fick det bli lunch i Filipstad. Passade också på att ta en sväng till Ica. Eftersom det var dags för TV-bilagan blev det också Expressen. Det gjorde att en stor del av eftermiddagen försvann med läsning. Det är enda gången jag köper tidning numera.

Större delen av kvällen har hittills bestått av hockey, FBK-Luleå. Seger för Färjestad med 3-0 i en bra match. Nu återstår nyheterna innan jag tar det sista i en bok som jag traglat med under lång tid. Problemet är att jag lägger mig sent och då blir det bara ett par sidor innan ögonen ramlar igen.
God natt!

Inga kommentarer: