onsdag 13 oktober 2010

Onsdag 13/10

God kväll!
Jag har inte sett några rådjur på länge i trädgården och i år har höstfloxen fått blomma ifred. När jag i morse gick ner från övervåningen fick jag se två stycken, som var och mumsade på de blommor som är i krukor på huvudingångens trappa.

Idag åkte jag inte in till Filipstad och åt lunch. Det var pytt i panna och det kan jag lika gärna äta hemma. Jag har det liggande i frysen som reservmat. Innan jag gjorde iordning detta tog jag en omgång med röjsågen. Varje pass består av cirka 45 minuter. Det är den tid det tar att köra slut på en tank. Efter maten blev det ytterligare ett pass. På den delen jag håller till återstår nu cirka två timmar.

Jag såg på text-tv att Bofors fick stryk av Borås med 4-0 och nu ligger näst sist. Det som utmärker Bofors mest är att de tydligen inte kan göra mål. De har hittills bara fått in 15 puckar, övriga lag ligger över 20-45. Enligt Bengtzén, när han pratade i Rotary, hade man förstärkt med grabbar som vägde över 90 kg för att kunna komma in på mål och få in puckarna. Tydligen är det annat än vikten som saknas.

Nu skall jag kurera mig med honungsvatten och lite whiskey för att klara gympan i morgon.
God natt!

1 kommentar:

Lotta sa...

Krya på dig :) o kanske en vilodag i morgon då?? ;=) Kramar