lördag 25 oktober 2008

Lördag 25/10

God kväll!
Vaknade till en mulen och blåsig morgon. Jag åt min frukost och läste mina tre morgontidningar, tittade på morgonTV innan jag så småningom åkte in till Filipstad. Strax innan jag kom iväg ringde Birgit och talade om att Susannes mattor var färdiga.
Åkte först till ICA och därifrån till Susanne och lämnade tidningar och vidare till Louise för lunch.
Klockan tre skulle jag vara i Karlskoga för att vara med på årsmötet för Sälenstugan. Efter lite prat om ditt och datt kom vi igång med själva mötet. Normalt brukar vi äta först och därefter hålla mötet, men i år började vi ett par timmar tidigare och började därför med mötet. Det var ett lugnt och trevligt möte. När vi valde veckor fick jag följande: veckor nr 3, 12, 14, 21, 33 och 35. Kan vara relativt bra veckor, tyvärr blev det lite tätt på ett par ställen.
Arbetshelgen bemannas av Råbergs från Karlstad och mig, detta sker helgen före midsommar. Råbergs har Anita och jag arbetat med tidigare och de är bra. Vi jobbade hårt en dag och hann också med en vandring andra dagen innan vi åkte hem.
Jag åtog mig att vara kassör nästa år. Det är ju inget större jobb.
Nästa årsmöte hålls den 24 oktober nästa år i Nykroppa.
Det var en lång träff, vi startade 15:00 och avslutade inte förrän efter 23:00. Det var en trevlig samvaro med god mat och dryck och trevliga diskussioner.
Trots att jag känner mig pigg är det efter klockan dags att krypa till sängs. Eftersom morgonen börjar senare i morgon gör det inte så mycket om det blir sent idag.

Inga kommentarer: