tisdag 21 oktober 2008

Tisdag 21/10

Hej!
Bilden visar två av mina husdjur taget från köksfönstret mitt på dagen. Dagen började med rusk och regn även om det värsta var avklarat under natten.
Jag började dagen med att köra en tvättmaskin med lakan och några vita skjortor som hade legat ett tag. Skickade ett SMS till Lotta och gratulerade henne på 39-årsdagen. Ringde KPMG, revisionsfirman, och jagade på för att få aktierna från Anita överförda. Detta vill jag ha klart före årsskiftet. Bestämdes att jag åker dit på fredag förmiddag.
Åkte in till Susanne med gårdagens bud från Karlskoga. Hon arbetade eftermiddag, så det var bäst att vara ute i god tid.
Gick ner till Louise och åt dagens, bruna bönor. Tog vägen förbi Fonus och köpte en gravlykta, det är snart dags att börja tända ljus.
Thomas ringde när han var på hemväg från dagens älggästjakt med styrelsen för Billerud. De hade skjutit fyra älgar. De har inga lösa hundar under jakten utan de har dem i band pga. vargen.
Har sett lite TV. Enligt programmet skulle matchen Elfsborg-Trelleborg visas, men jag väntade förgäves. Nu går jag och tittar på nyheter. Därefter får det bli sängen för det är så himla tråkigt. Problemet blir väl att man kommer att vakna mitt i natten.
Ni får ha en bra kväll och God Natt, när det är så dags.

1 kommentar:

Anonym sa...

KRAM på dej!
:)