onsdag 15 oktober 2008

Onsdag 15/10

Hej igen!
Vad vore livet utan arbetskamrater. Här ser ni en som tålmodigt väntar varje år för att komma fram några timmar och utföra sin uppgift. Utan större besvär kör han igång sitt pass. Idag fick han komma ut på eftermiddagen och avverka en gräsmatta. Det finns ytterligare en till honom, men den får vänta för där sitter löven fortfarande kvar på de träden som står där.

Morgonen var disig och kall och jag började plocka med bokföringen för Invest. Lotta ringde och lite senare dök hon och Viktor upp. Efter lite prat om ditt och datt var det dags för 11-kaffe. När det var avslutat dröjde det inte länge förrän Viktor skulle hem. Han brukar fika och sedan tycker han att besöket är avklarat.

Som vanligt åkte jag in till Filipstad för lunch. Janne kom strax efter. Idag hade han börjat arbetet kl. 12 och hade lunch kl. 13. Han verkar ha ett bra arbete.

När jag kom hem plockade jag med en del krukor och ställde undan dem, men de krukor som har växter, som skall övervintra, får stå någon dag till. Efter detta körde kompisen och jag gräsmattan enligt ovan.

Närmast kommer jag att följa en hockeymatch i TV. Det är konkurrenter till Bofors.

Ni får ha en fortsatt bra dag.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Jag har skrivit ett långt brev men jag har inte fått iväg det, det bara krånglar med nya adressen. Tänkte bara meddela att Emelie är hemma i morgon torsdag om du inte har något annat för dig. Själv ska jag till skolan och ha psykologi. Jag hoppas allt är bra med dig.Sköt om dig.
Kram Marina.

Anonym sa...

Hej!
Tack för fikat! det var kul att se bilden på "arbetaren" som vi tidigare pratade om lite :) har inte tänkt på den någon gång, men "han" gör säkerligen stor nytta..
Ha det gott
Lotta