lördag 27 november 2010

Lördag 27/11

God kväll!
Eftersom bergvärmen inte fungerar för tillfället har jag eldat i köksspisen under hela dagen för att ha en någorlunda vettig temperatur. Pannan, som går på tilläggsvärmen, släpper inte igenom mer än cirka 30-gradigt vatten och det kan inte hålla 20 grader i rummen. Det borde vara omkring 50 grader med den utetemperatur som vi har nu.
Nu har jag placerat ut alla adventsstakar och -stjärnor.

Simon hade en juniormatch i Filipstad idag. Jag tänkte först åka dit, men jag drog på mig skoteroverallen och gick ut och sågade ner en adventsgran. Jag satte också upp den, men väntar med ljusen tills i morgon. Jag åkte också upp till Anita och kontrollerade så att det brann ljus där eftersom det skulle bli en adventskonsert i kyrkan. Jag tänkte även att gå dit, men det blev inte av det heller. Jag tror att jag mer eller mindre har blivit en eremit, som går hemma på gården och pratar för mig själv. Min sociala bit är gympan och Rotary samt lite kontakter med några få. Trots allt trivs jag bra med det livet.

Idag har det blivit mycket tv-tittande på sport, men just nu väntar jag på en film i 3-an. Jag har sett den tidigare, men den var ganska bra och den kan ses igen.
God natt på er!

1 kommentar:

Lotta sa...

Jag vet hur det känns,, samma här,,, som en social erimit,, kunde inte beskriva det bättre själv,, men du har nog mer socialt än jag iaf,,,här är det Viktor o Humla som räddar,,, kramar på dig,,,