måndag 1 november 2010

Måndag 1/11

God kväll!
När jag kom till gymmet i morse var dörren låst. Jag såg att det lyste i lokalen, så jag ringde, men inget svar. Som vanligt var jag först på plats. När de andra började dyka upp gjorde jag ett nytt försök och nu blev det svar i andra ändan. Tydligen hade någon annan hyresgäst slagit igen dörren. Det blev i alla fall ett bra pass.

Här är fotografen och skribenten i full fart med att blåsa bort löv. Idag tog jag den sista stora gräsmattan samt vägarna ner till sjön. Det fanns inte tid för lunch inne i Filipstad idag utan det fick bli fläskfilé a la Skallviken samt en balja kaffe med äppelpaj.
Det finns fortfarande löv kvar på eken och eventuellt får det bli en blåsning till. I värsta fall klarar det sig ändå och masken får ta hand om nästa omgång.

Tittade på Malmös match mot BP, där Malmö till slut vann med 4-0. Det var först i andra halvlek som det blev mål och nu ligger de bra till för att vinna serien. Sista omgången återstår och Malmö ligger på samma poäng som Helsingborg, men med betydligt bättre målskillnad.
God natt på er!

Inga kommentarer: