fredag 7 januari 2011

Fredag 7/1

God kväll!

I morse var det bara en grad kallt, men massor av snö som skulle plogas bort efter frukosten. Nu är snökanterna så höga så när jag plogar ramlar det mesta ner efter kanten igen. Det tog 2,5 timmar med snön mot normalt en timme. Det var många extra vändor idag. I morgon säger prognosen ytterligare 5-10 cm. Då får det nog bli både plogning och snöslunga. Snöslungan, för att ta bort snön som ramlar ner efter kanten.

Lunchen åt jag på Louise och därifrån åkte jag till ICA, där jag sprang på Susanne och Sten-Åke. De ville låna ett par bord till Simons 20-årsdag. Senare kom Sten-Åke och Sofie och hämtade dem.

Kvällen har jag tillbringat tillsammans med tv:n och "På spåret". Kjell-Åke ringde från USA, så det blev ett avbrott, men denna gång kom jag ihåg att slå på inspelningen innan jag svarade.

Jag hade tänkt åka och se Bofors-Leksand, men tittade på ovanstående. Såg på text-tv:n att det varit en jämn match och att Bofors vann efter straffar. Nu blir det en återgång till tv-tittandet. Det finns säkert en film eller något annat att titta på.

God natt!

Inga kommentarer: