söndag 9 januari 2011

Söndag 9/1

God kväll!
Idag var det vinterns första dag med plustemperatur hela dagen. På bilden nedan kan man se att det är ganska moddigt på mina vägar, men jag har inte skottat bort det idag, utan väntar ett tag. Kanske det smälter ihop.

Började dagen med att köra en tvättmaskin innan sportsändningarna tog sin början med storslalom, skidor och skidskytte.

Mellan passen gick jag ut för att skotta av växthuset. Då kom snöplogen på gatan och det var bara att skotta undan snövallarna. Det var tungt, kan jag säga. Pulsade sedan ner och tog växthuset.

Eftersom jag hade nästan tom tank, och skall till Karlskoga i morgon, åkte jag till Filipstad och tankade. Passade samtidigt på att hälsa på hos Janne och Monica och få eftermiddagskaffe.
Under förmiddagen fick jag besök av mina husdjur. Här står en av dem och spejar efter resten av familjen. Till slut var det tre som vandrade iväg till fågelmaten och åt av smulorna. Det är nog dags att skaffa en säck havrekross och mata dem med.

I morgon är det gympadags och jag skall packa min väska och försöka komma i säng lite tidigare. Det är ju ett tag sedan jag gick upp vid 5-tiden. Men så är det om man skall hålla den gamla kroppen i trim.
God Natt!

Inga kommentarer: