tisdag 25 januari 2011

Tisdag 25/1

God kväll!

När jag satt och åt frukost ringde en sköterska från Karlstad och ville ha mig till lasarettet för en kontroll. När vi pratat en stund sa hon:"Förresten de har en sådan utrustning i Filipstad. Jag ringer dit och bestämmer tid för dig." Lite senare återkom hon och det var klart med besök i morgon. Jag skulle också till labbet och ta blodprov, men det gjorde jag i eftermiddags. Inte en enda i kö, så det var gjort på någon minut. Vem kunde tro att man skulle bli springande hos läkare och sköterskor på detta sätt.
Under eftermiddagen fick jag besök av dotter med dotter. Sofie hade med sig semlor och bjöd på till kaffet. Under sitt besök hittade hon lite kläder som passade och det krymper sakta i klädgarderoben efter Anita.

Under kvällen fick jag telefon från Olle Frisk. Jag hade helt glömt bort att det var "Kuggarna" i kväll. Eftersom jag bor så långt från Karlskoga tyckte jag att det var för sent att åka dit.

Istället blev det "Halv åtta hos mig". Niklas kusin fick ihop en, som det såg ut, god middag och poängen blev hög. Nu förstår jag hur Niklas fiskar när han skall till Östersund på fiske under semestrarna.

Nu pågår matchen i handboll mellan Danmark och Sverige och det blir fortsättningen på kvällen.

God natt!

Inga kommentarer: