måndag 10 januari 2011

Måndag 10/1

God kväll!
Ja, då var det normala livet igång igen. Väckning klockan 5 för färd till Karlskoga och ett gympapass 7-8. Efter min andra frukost, efter träningen, var det dags för posthämtning för Invest.

Därefter blev det besök hos Tedenrud. Idag var även Kristina hemma. Det blev kaffe och sedan pratade vi så länge så det hann även bli lunch.

Jag hade även tänkt göra lite andra ärenden, men nu var det dags att åka och lämna in bilen för oljebyte till 4-hjulsdriften, som kundmottagaren missade vid det vanliga servicebesöket i december. Som lite plåster på såren lämnade han 20% på arbetet.

I postboxen hade jag fått ett brev som skulle till Eddie och därför tog jag vägen förbi lagret och lämnade det på hans skrivbord. Jag hade även fått en faktura från Securitas på utryckning till panncentralen. Eftersom jag inte har någon sådan ringde jag och kommer att skicka tillbaka fakturan. Den skulle säkerligen till Kartro.

När jag tittade på tv:n under gårdagskvällen försvann bilden för mig. Jag klättrade därför upp och skottade undan snö som hade fallit ner och lagt sig så olyckligt att parabolen skymdes. Nu är det helt OK igen.

Nu får det bli lite nyheter och väder innan det blir dags att slå igen de blå.

God natt!

Inga kommentarer: