torsdag 6 januari 2011

Torsdag 6/1

God kväll!

I dag vaknade jag redan klockan 6 och eftersom det var lite för tidigt att gå upp läste jag ut senaste boken. Därefter slumrade jag till igen och vaknade strax före 9.

Det har blivit en hel del sport framför tv:n. Både skidor, herr och dam, slalom och ishockey. När herrloppet gick började det bli besvär med bilden från parabolen, så jag såg färdigt på tv:n i köket.

Därefter gick jag upp på verandataket och skottade undan snö. Det hade lagt sig ända upp mot parabolen. Minst en halvmeter skottade jag bort och sedan var det bra bild igen. Eftersom jag vet att ungarna inte är så glada åt att jag klättrar upp på taket var jag förutseende och tog med mig mobilen om jag skulle ramla ner och bryta mig. Allt gick bra.
I morse hade det kommit en massa snö igen och nu har jag cirka 20 cm som skall bort i morgon. Bilen har stått parkerad i två dagar och behöver också skottas fram. Jag tycker att det börjar lite för mycket skottande. När jag gick till stegen för att gå upp på taket mätte jag snödjupet till drygt 60 cm. Storstövlarna räckte inte till utan de fylldes med snö.

Under eftermiddagen gick jag till kyrkogården för att få lite frisk luft samtidigt som jag tände ett ljus. Träffade på snickaren och Höglin, som båda var ute och skottade.

Har tittat lite på "Göta Kanal 3", men måste bryta för det var ganska likt de andra kanalfilmerna. Skall se om det blir något bättre att titta på, annars får det bli en ny bok. Jag har flera som inte är påbörjade.

God natt!

Inga kommentarer: