torsdag 13 januari 2011

Torsdag 13/1

God kväll!

Ja, nu är det som vanligt igen efter helgerna. På torsdag gäller gympa och vid lunchtid är det dags för Rotary.

Mellan de två aktiviteterna brukar jag våldgästa Tedenrud eller Marina, som brukar vara ledig på torsdagar. Denna gång gick inte det eftersom Tedenruds var på väg till tandläkaren i Stockholm, som de fortfarande har kvar. Marina jobbar efter ett nytt schema och är därför ledig varannan torsdag.

Därför blev jag sittande på gymmet till halvtiotiden innan jag begav mig till posten. Därifrån till bokhandeln och köpte några pärmar och register för det nya året. Därefter åkte jag till Ö&B. Där kunde jag gå runt ett tag innan det var dags för Bofors Hotell och Rotary. Jag passade på att fylla på lagret av rengöringsmedel och schampo, för det var verkligen billigt.

Efter Rotary var det dags att åka till busscentralen och plocka upp Gudrun som kommit från Västerås en timme tidigare. Från årsskiftet hade de ändrat tidtabellen vilket gjorde att hon fick vänta en halvtimme längre än vad hon fått göra tidigare. Innan vi åkte hem mot Nykroppa blev det en dagens lunch. Det var den andra för mig denna dag, så jag var ganska proppmätt. Jag kunde ju inte bara sitta och titta.

Ikväll har vi sett på filmen "Maria Larssons eviga ögonblick". Kanske det finns något mer i burken innan det är läggdags.
God Natt!

Inga kommentarer: