torsdag 20 januari 2011

Torsdag 20/1

God kväll!

Idag hoppade jag över såväl gympa som Rotary och tillbringade hela dagen på lasarettet i Karlstad.

Det började med att jag fick en injektion av en svagt radioaktiv kontrastlösning. Sedan skulle jag komma tillbaka tre timmar senare, klockan 14.00, för skelettscintigrafi.

Jag kunde lämna lasarettet, men jag gick till cafeterian och tog ett par muggar kaffe, en flaska juice, eftersom jag skulle ha i mig extra vätska, samt en smörgås under den första timmen. Nu hade jag två timmar kvar och då gick jag till biblioteket och satte mig i tidningshörnan och läste dagstidningar. Jag hade möjlighet att lämna lasarettet, men kände inte för att gå i affärer eller liknande. Dessutom slapp jag jaga parkeringsplats igen.

Klockan 14.00 kom jag in och blev filmad på både över- som undersidan. Efter 55 minuter var allt klart, då hade jag legat absolut still under nästan hela tiden.

När jag går på lasarettet och ser alla, som knappt kan ta sig fram, känner jag mig väldigt frisk där jag sprintar fram. Inte kan man tro att man har problem.

På hemvägen tog jag vägen förbi hos Susanne innan jag åkte hem för kvällens tv. Det blev ishockey blandat med handboll. Djurgården slog Färjestad på straffar efter att Djurgården fick 3-3 när det var 7 sekunder kvar och förlängningen var mållös. I handbollsmatchen vann Sverige över Polen. Något de var tvingade till.

God natt!

Inga kommentarer: